Як видалити сторінку в Фейсбук. Покрокова інструкція.

Джерело зображення мережа Інтернет
Джерело зображення мережа Інтернет

Видалення профілю у Facebook раніше було довгим і виснажливим процесом, але зараз все змінилося.

Ми покажемо вам, як легко деактивувати свій обліковий запис Фейсбук або видалити його назавжди, якщо ви вирішите зав'язати з соціальними мережами. Адже між цими двома поняттями існує велика різниця.

Щоб дізнатися більше про це, а також дізнатися, як видалити певний контент зі свого профілю в Facebook або завантажити його на комп'ютер, читайте статтю від kozakorium.com.

Деактивація і видалення облікового запису в Facebook - Що вам необхідно знати

Перш ніж перейти до покрокової інструкції, важливо, щоб ви зрозуміли різницю між цими двома опціями, які Facebook вам надає в разі, коли ви вирішите закрити свій обліковий запис.

Ви можете або відключити свій профіль, або повністю видалити його безповоротно. Як ви, напевно, можете здогадатися, перша опція зберігає всі ваші дані на платформі, а остання повністю їх зітре.

Якщо тимчасово відключити свій обліковий запис Facebook:

  • Ніхто крім вас не зможе побачити ваш профіль.
  • Певна інформація, така як надіслані повідомлення, залишиться видимою.
  • Ваше ім'я буде відображатися в списках друзів, але тільки для ваших друзів.
  • Ваше ім'я, повідомлення та коментарі будуть видимі адміністраторам груп, до яких ви приєдналися.
  • Ви зможете продовжувати використовувати Messenger.

Ви можете деактивувати свій обліковий запис настільки, наскільки захочете, але вхід в систему або використання облікового запису для входу в додаток/службу торкнеться процесу реактивації.

Якщо ви вирішите видалити свій обліковий запис Фейсбук назавжди:

  • Ви не зможете повторно активувати свій обліковий запис.
  • Вся інформація, яку ви додали/завантажили в Facebook, зникне назавжди, без можливості відновлення (якщо ви заздалегідь не завантажили архів своїх даних).
  • Програми, що використовують ваш обліковий запис Facebook, більше не будуть доступні через Facebook Login.
  • Конкретна інформація, така як повідомлення, відправлені друзям, не буде повністю видалена і залишиться видимою для них.
  • Ви не зможете використовувати Messenger.

Facebook надає вам 30 днів, щоб подумати про своє рішення і скасувати процес видалення, якщо ви передумаєте. Після закінчення цього періоду ваш обліковий запис і всі пов'язані з ним дані зникнуть назавжди. Майте на увазі, що для видалення всієї вашої інформації може знадобитися до 90 днів - протягом цього періоду користувачі Facebook не матимуть до неї доступу.

Як видалити свою сторінку в Фейсбук назавжди

Якщо ви вирішили, що готові покинути платформу Facebook, ось що вам потрібно зробити, щоб назавжди видалити свій обліковий запис:

1. Перейдіть на сторінку налаштувань. Для цього ви також можете клацнути стрілку в правому верхньому кутку та отримати доступ до своїх налаштувань:

2. Зліва у вас з'явиться список доступних опцій. Натисніть на "Ваша інформація на Facebook" > "Видалення облікового запису та інформації":

3. З'явиться сторінка з пропозиціями щодо деактивації вашого облікового запису або завантаження вашої інформації. Якщо ви не зацікавлені ні в одному з цих параметрів, натисніть "Видалити обліковий запис":

4. Вам буде запропоновано ввести ваш пароль. Зробіть це, і натисніть "Продовжити":

5. Ц все. Якщо ви хочете скасувати видалення, у вас є 30 днів для входу у свій профіль, де вам необхідно буде натиснути "Скасування видалення". В іншому випадку вам просто потрібно буде почекати протягом місяця, перш ніж ваш обліковий запис Facebook буде остаточно видалено.

Як завантажити архів вашої інформації в Facebook

Ви не фанат Facebook, але хочете зберегти контент, який ви розмістили у своєму профілі? Ви можете дуже легко це зробити - просто виконайте наступні дії:

1. На сторінці налаштувань натисніть "Інформація про ваш Facebook" > "Завантажити інформацію":

2. Ви потрапите на сторінку архіву вашої інформації. Тут ви можете вибрати саме те, що ви хочете завантажити, а також встановити діапазон дат, формат архіву та якість медіа:

3. Спочатку з'явиться ваша власна інформація, але прокрутка вниз дозволить вам вибрати інформацію про вас:

4. Коли ви закінчите з вибором своєї інформації, натисніть на синю кнопку "Створити файл". З цього моменту почнеться процес архівації.

5. Ви можете перевірити хід виконання у вкладці Доступні файли. Якщо ваш файл все ще знаходиться в роботі, ваш архів буде позначений як "Очікування", поки він не буде готовий до завантаження:

Як відключити свій обліковий запис Facebook

Якщо ви хочете зробити перерву в роботі з Facebook, але ще не готові попрощатися з ним назавжди (або ви все ще хочете отримувати доступ до Messenger), деактивація вашого профілю буде хорошою альтернативою остаточному видаленню.

Щоб тимчасово відключити свій обліковий запис Facebook, вам необхідно зробити наступне:

1. Виконайте кроки 1 і 2 з керівництва щодо остаточного видалення (Налаштування> Ваша інформація на Facebook> Видалити свій обліковий запис і інформацію).

2. Натисніть "Деактивувати обліковий запис":

3. Або ви можете перейти в "Налаштування"> "Основні"> "Деактивувати свій обліковий запис".

4. Введіть пароль у разі запиту і натисніть "Продовжити":

5. Все налаштовано. Щоб повторно активувати свій обліковий запис, просто увійдіть в Facebook (або додаток/послугу, яка використовує ваш обліковий запис Facebook). Вам буде потрібно ввести пароль - після цього ваш профіль знову буде повністю активний.

Як видалити сторінку в Фейсбук на телефоні

 

Читайте за темою: Як видалити сторінку в Instagram. Покрокова інструкція.

Ключові слова: Фейсбук, сторінка, як видалити, Facebook, інструкція, фото, покрокова, Козакоріум, з комп'ютера, з телефона, назавжди, тимчасмово, Android, Іphone

14 Грудня 2020 Гриджук В.

ВСІ НОВИНИ ТЕМИ

Казки Дитинства: безкоштовний додаток, де зібрано майже 200 казок

"Казки дитинства"  – це безкоштовна збірка народних та авторських казок в ...

29 Липня 2020
Голуб С.

Lingart Живі Книги: український додаток для читання і слухання книг

З’явилася платформа для багатомовних інтерактивних аудіокниг Lingart Живі Книги (Lingart Future Books в ...

21 Липня 2020
Голуб С.

Spotify в Україні: де скачати і як працює

Музичний сервіс Spotify з 15 липня розпочав роботу в Україні. Таку інформацію ...

15 Липня 2020
Гриджук В.

12 неймовірних сайтів для тих, хто цікавиться космосом

Космос - це те, що багатьох заворожує. Кожного дня відбуваються технічні досягнення ...

11 Грудня 2019
Голуб С.

Google почав краще розуміти українську мову

Алгоритм пошуку Google BERT, нейронна мережа якого здатна розпізнавати речення та його складові ...

11 Грудня 2019
Брусов В.

Як заблокувати небажані для дітей канали на YouTube?

На безмежних просторах Youtube існують тисячі каналів для дітей. Багато з цих ...

03 Грудня 2019
Брусов В.

Як відключити сповіщення у Google Chrome на комп'ютері. Інструкція.

Нещодавно у браузерах з'явилася можливість отримувати push-повідомлення від сайтів, а на них, відповідно ...

11 Листопада 2019
Брусов В.

Як змінити мову в Гугл Хром на українську. Проста інструкція.

Як змінити мову в Гугл Хром на українську знає не кожен користувач Інтернету. ...

05 Листопада 2019
Голуб С.

Онлайн-екскурсії: Google запустив 50 віртуальних турів музеями світу

Google запустив тематичну онлайн-експозицію, присвячену світу живої природи та еволюції людства. Користувачам ...

22 Жовтня 2019
Голуб С.

Google Apps vs Microsoft Office 365: порівняння онлайн бізнес додатків

Google Apps та Microsoft Office 365 - два найпопулярніші повнофункціональні "хмарні" сервіси для ...

15 Жовтня 2019
Гриджук В.